Flower delivery

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I´m okey

Hei, og ja jeg lever.

Alt går i engelsk om dagen dere og nesten alle setninger avsluttes med “please” eller “thank you” noe jeg synes er veldig fint. Går man av bussen uten å si ” thank you” til bussjåføren så kan man kanskje bli sett litt ned på, just sayin.

Ellers da? Jeg er så fokusert på denne jobbsøkeprosessen at jeg ikke finner fokus til å blogge. Jeg har et stort behov for å finne en jobb ganske snart, og ikke minst et sted å bo.. Så prioriteringer I guess, lover å komme sterkere tilbake når ting faller mer på plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flowers for delivery

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

i dag har det vært rundt 22 grader, digg

I dag har jeg hatt “hjemmekontor” hvor jeg har speidet igjennom jobbannonser og skrevet søknader, produktiv dag! Når klokken nærmet seg 2 tok jeg bussen ned til byen for å skrive ut noen Cvér og kjøpe litt blomster.

Nå skal jeg straks på korøvelse, hehe ja. Jeg har joinet Ryan´s kor og dette blir min andre gang. Jeg har hatt lyst til å synge i et kor i en evighet, så det er utrolig spennende å endelig få teste det ut. I morgen venter en “jobfair” og mer leting etter jobber.

Vi snakkes 🙂

 

 

 

Leave a Reply