Helg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ikke lengre 14-timersvakter

Hei bloggen.

Dagene går altså så unna, selv om ikke hverdagen lengre består av 14-timersvakter, rart. Det er så mange inntrykk å ta inn her og jeg føler at jeg går med 1000 tanker i hodet. Får jeg meg jobb? Får jeg en jobb jeg vil like? Må jeg ta en “midlertidig” jobb? Hvor skal jeg bo? Skal jeg leie et rom eller ett hus? Hehe, det er mange spørsmål som snart skal få et svar, men inntil videre så forblir de ubesvart. Uansett, det er ganske fint å være her, jeg kan forestille meg at jeg vil trives i England. Jeg håper at jeg blir boende her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

farger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P9140178.JPG

17 grader

I dag har jeg vært hjemme på formiddagen, litt deilig å sitte alene i stillhet med jobbsøknader. Ved lunsjtiden dro jeg til East Anglia Universitetet der Stacey jobber. Campuset er passe stort og fra neste uke vil det bogne av masse studenter. Følte meg nesten som en student selv der jeg ble iherdig vist rundt på området, så kom jeg på at jeg er glad jeg ikke er student lengre, hehe. Denne jenta her vil ut i jobb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

snart helg

Helgen skal bare nytes, men det blir en løpetur i parken og litt yoga. Ellers så skal jeg møte litt venners venner i morgen kveld, da blir det drinks og bowling. Søndagen skal gå til jobbsøknader. Fin helg.

 

 

 

Leave a Reply