Avocado toast

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nam

Er det noe jeg har savnet å spise så er det avocado toast. Jeg spiser jo glutenfritt (glutenintoleranse) noe som ikke er så lett i lille Norge. Til min store glede så finnes det så uendelig mye utvalg av alt man skulle ønske når det kommer til mat her i England. Så nå har jeg jammen meg spist avocado toast til lunsj i dag. Sykt nice.

Ja og ellers? Dag 2 i Norwich er veldig avslappet og chilled. Er jo litt i feriemodus kjenner jeg, hehe. Har brukt formiddagen i dag på å speide rundt i byen, spist en sykt digg lunsj og brukt mer penger. Jeg sverger, man kan jo gå i butikkene i flere dager om man vil. Jeg kjenner selv at noen få dager er greit, men så holder det. Jeg lengter etter å være travel, å jobbe og ha en fast hverdag. Ferie, hva er egentlig det? Hehe.

Resten av dagen skal gå til mer jobbsøking. Den ene halvparten av meg tar det helt lungt og sier chill litt mens den andre har panikkangst over å ikke ha en arbeidskontrakt enda.

 

 

 

Leave a Reply