Norwich

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er varmere her

Hey, Norge.

Jeg har endelig kommet meg til Norwich og det er godt å tenke på siden jeg brukte en hel dag på å komme meg hit. Mandagen startet rundt halv 9 og jeg startet med å jogge rundt nabolaget. Har hatt så lyst til å jogge fast i en evighet nå, så det er så digg å kunne få starte opp med det igjen. Etter litt scrambled eggs og tea tok jeg veien ned til byen for å friske opp hukommelsen. Jeg har jo vært her flere ganger men nå er det hele 2 år siden sist. Byen er passe stor etter min smak og det mange små strøk med alt av kafeer, butikker og salonger. Det er så fint å være her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kanalen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så grønt her, elsker det. Har lyst til å plukke i alle hager jeg ser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

glad jeg er her

Nå skal jeg straks lage middag til Ryan og Stacey, det kan jo bli interessant. Jeg er jo ikke akkurat den mest vante på kjøkkenet, hehe. Jeg har tatt dagen fri fra jobbsøkeprosessen, men i morgen blir jeg å sette meg ned et sted for å fortsette jakten. Fin uke!

 

Leave a Reply