London next

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette huset

Hei.

I dag har vært en skikkelig søndag, eller jeg stod opp halv 8 pågrunn av noen små føtter. Jeg har passet mine yngre brødre mens foreldrene har vært borte for å feire bryllupsdagen. Vi har kosa oss masse og det har vært fint for meg å kjenne litt på “foreldrerollen”, hehe. Jeg kjenner at jeg ikke skal ha barn helt enda og det har nok noe med at jeg ikke er klar til å gi avkall på det litt selvsentrerte livet jeg har i dag. Det er en tid for alt og skal det være barn i mitt liv så må jeg først finne et eget sted å ha alle de eskene jeg har i kjelleren hos Mamma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

digger denne Tiril-genseren

Om det var noen som skulle lure på om jeg har fått meg tan så kan jeg fortelle at det kun er verktøykassa fra Apple. Jeg er bleikere enn lakenet jeg sover i om dagen, så takk for den fine sommeren Lofoten.

Resten av dagen skal gå til å pakke kofferter og fortsette jobbjakten. Jeg har faktisk ikke pakket enda, hehe, skal jo bare flytte til England i morgen..

 

 

 

2 thoughts on “London next

Leave a Reply