Jeg sveiper på Tinder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tidsfordriv

Jeg har jo vært singel i noen år nå, men jeg har vel ikke kjent behovet for å lete etter noen spesielle. I Lofoten sveipet jeg litt på Tinder her og der, men altså det er jo Lofoten. Der var det maks 5 sveip om dagen og så var det plutselig ingen flere mennesker i nærheten.

Nå som jeg skal ut i verden å reise så har jeg gått helt crazy og begynt å betale for Tinder (ikke døm meg), hehe. Det er jo litt spennende å se hva som finnes der ute, og jeg har allerede sveipet meg igjennom Norwich, London, LA, New York og Edinbourgh. MEN, det er jammen meg mye rart å sveipe nei til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg sveiper mye til venstre

Jeg lurer veldig på hva noen tenker når de legger ut bilder av følgende:

– SLANGER! Hallo?! Det er ikke greit. Jeg er livredd slanger (det er min aller største frykt her i verden) og jeg skvetter en halv meter hver gang fingern sveiper over deg og disse svære slangene.

– Sirkusdyr. Du ber noen ta bilde av deg mens du sitter oppå en elefant som sikkert har levd hele livet sitt i fangenskap? Jævelig kul du er a.

-Uklare bilder, altså hvorfor? Hva? skjønner ikke.

-Partybilder. Så du er masse på fest, så kult. Det er det eneste du gjør eller?

-7% ansikt og 93% tak. whaat? Hvordan skal jeg sveipe ja på deg når jeg ikke klarer å se hvordan du ser ut?

-Masse barn, men ikke dine? Så fint at du liker barn, det gjør jeg også. Men hva annet liker du?

-Joggebukser. Nei.

-BDSM. Nei takk 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Par som ønsker å spice opp forholdet. Hehe, jaa eh neei.

-Perfekt bilder. Fine klær, fine omgivelser, fine bilder, perfekte smil. Creepy.

-Bar overkropp. Ja, dæven du har en fin six-pack, men det var kanskje bare det du hadde? Eller?

-Hipstere, hehe.

-Veganere, jeg respekterer veganere altså, men jeg har ikke lyst til å date en. Det må vel være lov å si? 🙂

-Selfie med våpen. Nei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, jeg har litt mye tid nå i “ferien”

Tinder for meg er mer et tidsfordriv enn mitt store håp om å finne den rette. Det er gøy å se hva som finnes der ute, og hvem vet? Plutselig så har du funnet en ny venn eller en spennende person i livet ditt. Hva sveiper du nei til?

 

 

 

Leave a Reply