Det går bra altså

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

digger de nye brillene mine

Heysann.

Tenkte jeg ville titte innom selv om jeg egentlig ikke har så fryktelig mye å dele i dag. Nå er jeg endelig tilbake hos Mamma og gjengen. Dagene går i å stå opp tidlig, sette på kaffemaskinen og starte dagen med spane etter engelske jobbannonser.

Jeg er så heldig som har så mange gode venner som kan komme med feedback på CV og søknader. Jeg føler faktisk at jeg står litt greit i denne prosessen. Resten av uken skal brukes til å fortsette jobbjakten samtidig som koffertene skal ompakkes. Har i tillegg mange esker i kjelleren som skal få se litt dagslys.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

litt brillefin da

Ja jeg vet jeg ser litt rar ut og at jeg har en flekk på buksa, men dette var det eneste jeg fant der briller og smilet matcha.

Jeg var så sykt dum å farga håret mitt selv i går, haha. Jeg skulle jo bare fjerne den rødfargen jeg plutselig hadde fått. Mørkeblond ble til brunette og nå har jeg mest lyst til å grave meg ned i haugen av klær jeg har på soverommet. Heldigvis har Mamma sagt seg ja til å hjelpe meg, så etter litt farging og flere slitte tupper så bør det vel bli mulig å vise seg frem i offentligheten igjen.

Note to self: Gå til frisøren Marie.

Forresten, selv om jeg skriver om litt tunge og kleine saker i ny og ne så har jeg det veldig fint ellers. Tilfelle det skulle være uklart.

 

 

 

Leave a Reply