Stedet jeg vokste opp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vokste opp langs Nordsjøen

I ei litta bygd en kjapp halvtime unna Skien så finner man Valebø, her vokste jeg opp. Hver gang jeg er hjemme på gamle trakter (noe som ikke er så ofte) så får jeg et lite behov for å oppsøke det som har formet meg til den jeg er i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

allén til Løvenskiold gods

Jeg husker jeg alltid bad Mamma om å ta en liten omvei på vei hjem så vi kunne kjøre forbi Løvenskiolds gods. Godset har en vakker allé som alltid gav meg litt sommerfugler i magen når vi kjørte igjennom den, gode minner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barndomshjemmet

Her vokste jeg opp! Her har vi leka og herja i skogen, løpt halv nakne på sene sommerkvelder og feiret all slags bursdager og høytider.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barneskolen

Det var en liten men trygg barneskole, jeg tror vi var 14 elever totalt på det meste. Her har jeg opplevd juleforestillinger, skirennløp, 17-mai feiringer, min første menstruasjon og mye mer. Jeg tror et av høydepunktene var da vi overnattet og døgnet i klasserommet. Det var jo filmvisning av Jurassic Park. Det kommer jeg aldri til å glemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

her bada vi mye på sommeren

Her trivdes jeg veldig som barn og jeg er veldig takknemmlig for at jeg nettopp fikk vokse opp her. Det var jo så trygt og godt.

 

 

 

Leave a Reply