Hjemme hos Mamma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma har alltid masse tørkede blomster hjemme, jeg synes det er så fint

Hei fra Hof i Eidsfoss!

Følelsen kan ikke beskrive hvor godt jeg har det nå som jeg er hjemme. Etter en kjapp kjøretur fra Gardemoen i går kom meg og lillebror endelig hjem til Mamma. Mamma bor samnmen med sin ektemann og mine to yngre brødre i et lite rødt hus på Hof.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atticus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

det er så fint her

P1010113.JPG

Nå går turen videre til Skien, eller nærmere bestemt bøleveien. Det er familieselskap i dag og flere skal feires for alderen. Jeg skal tilbringe noen dager i Skien nå siden de fleste i familien bor her. Etterhvert skal jeg vende snuta hjem til Mamma hvor full avslappning + pakking til England står på agendaen. Jeg er litt i feriemodus om dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jogget før frokost i dag, tror det gav meg et lite lykkerus.

Ha en fin helg alle.

 

 

 

Leave a Reply