Goodbye Lofoten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Note to self: stå litt lenger vekk fra kameraet så får man med hele meg på bildet

Hey. Ja nå er jeg påtur hjemover og det er sykt nice å tenke på. I skrivende stund er lillebror på vei til Gardemoen for å hente meg. Derfra skal vi ta turen til Mamma for å overnatte der før det blir familieselskap i morgen. Digg! Skal virkelig nyte den neste uka med bare familie og chill.

De siste dagene har bare gått i ett, jeg har ikke hatt tid til så mye annet enn å jobbe, vaske og pakke. Jeg stod opp i 6-tida i dag etter å helt ned 1 flaske vin med Joanna i går kveld. Jeg dro rett til hybelen for å fortsette vaskingen noe som viste seg å være veldig lurt siden jeg så vidt rakk flyet hjem i dag, hehe.

Hybelen er vasket og koffertene er alt for tunge, enda kjekkere er det derfor at lillebror kommer med bilen sin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lofoten 🧡

Etter den siste setningen jeg skrev her så ble jeg ropt opp på høyttaleren mens jeg ventet på det forsinkede flyet. Det var vist ikke forsinket likevel, takk for beskjeden SAS. Dere kan tror at jeg hoppet i setet og røsket med meg alt av ledninger, mac og jakke. Heldigvis klarte jeg å få med meg alt, eller det står nå kanskje et halvt glass prosecco igjen på bordet.

 

 

 

Leave a Reply