Jeg gleder meg til å se familien

E7746754-A820-4B26-8B49-47F950C31D0C

Snart klar til å dra, må bare vaske og pakke først

I går på jobb så fikk jeg plutselig et lite lykkerus over meg. Jeg kom plutselig på å tenke på familien min, og at jeg snart får treffe dem. Jeg ble så glad av den tanken at jeg stod å flirte lenge av det. Jeg har egentlig ikke vært super gira for å dra hjem tidligere (gudene vet), men kanskje det er noe som kommer med tida? Uansett, det blir veldig godt å få se slekta igjen.

Nå gjenstår noen siste timer på Himmel & Havn, tenk at det er siste vakten. Det har ikke helt gått inn over meg enda. Jeg blir garantert å grine så det holder når flyet går fra Leknes. Æsj.

I morgen venter en dag med jobb i blomsterbutikken etterfulgt av full nedvask og pakking. Siste del av kvelden blir å gå til triste farvel. Huff, nå begynte tårene faktisk å presse seg frem. Vi høres.

 

 

 

Leave a Reply