Sentimental fredag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

digger denne vintagekjolen fra Tise

I går tilbragte jeg kvelden med min kjære Joanna. Fredagskvelden ble tilbragt hos J som hadde laget “Mezza” som er noe ala tapas bare med midtøsten-vri. Det var himmelsk godt og vi planla at vi skulle ha middagen som nattmat også, vi skulle jo sitte våken hele natten å snakke om livet. Vi pratet MASSE om livet, men vi tok kvelden halv elleve. Haha, vi er vist ikke de unge 20-åringene vi en gang var. Men det ble en nydelig kveld med 2 flasker vin, tinder-sveiping og litt tårer. Du vet når 2 venniner blir fulle på vin og blir litt sentimentale, da blir det jo litt grining.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takknemlig

So, whats else? Vel, jeg fikk en lang og drøy melding på fredag som gav meg akkurat det jeg trengte. Den var hard og litt selvsentrert men den var bra for meg. Jeg trengte å lese meldingen, selv om den var dritt. Kjærlighetssorg er noe herk og jeg er glad den endte så brått. Nå sitter jeg igjen med takknemlighet og pittelitt bitterhet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler meg tøffere

Akkurat nå føler jeg meg litt tøffere til å reise ut i verden. Jeg vil ut i verden for å lære å leve enda mer.

Jeg har forresten en plan, eller en mini plan! Jeg har ordnet meg en plass å bo de 3 første ukene i Norwich. Utrolig digg å ha noe på plass, om ikke annet. Jeg gleder meg til å ta en litt etterlengtet ferie i de ukene. Jeg skal bruke dagene til å slappe av, bli kjent, søke på jobber og se på folk. Det blir fint. Skulle jeg ikke få meg en jobb i løpet av de ukene så skal jeg enten prøve å forlenge oppholdet, eller reise hjem til Mamma.

Det ordnær seg.

 

 

Leave a Reply