Litt angst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart på Gardemoen

Nå har jeg endelig bestilt flybillett fra Leknes, flyet går neste fredag klokka seks. På Gardemoen kommer lillebror å henter meg og det gleder jeg meg masse til.

I det siste så har jeg gått med en litt tyngere pusting. Følelsen av at det strammer seg rundt halsen og pusten blir tyngre er mye relatert til stress. Dere skjønner, jeg liker ikke å ikke vite hva som skjer og akkurat nå så er det jeg må forholde meg til. Det å ikke vite hva som skjer. Jeg takler det svært dårlig.

Følelsen av at tiden står stille og at jeg plutselig står der alene med alle tankene mine. Ingen jobb å gå til, ikke et eget sted å bo, nada. Jeg blir litt gal. Jeg føler at jeg burde legge meg inn på et akuttmottak, men jeg tror jeg dropper det. Det går vel helt sikkert bra? Eller som Jazbel sa i går: “det löser sig”.

So plan A: finne seg en jobb og et sted å bo, hvor er jeg litt usikker på men så lenge det er den rette jobben så er jeg egentlig likegyldig.

Plan B: se plan A, haha neida. Plan B blir å leie en hytte langs oslofjorden. Sene høstkvelder med vin og skriving ute i gokk?  Jaa altså..

Plan C: Jeg sendte Mamma en melding etter at jeg hadde hatt et øyeblikk med angst her om dagen. Jeg spurte henne om jeg ikke kunne få bo hos de i noen måneder om alt skulle gå til helvete. Det fikk jeg, så da er hvertfall det ordnet, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ordner seg vel

Neida, joda eller? Det ordner seg vel.

 

 

 

Leave a Reply