Vin på en tirsdag

10218621-D9FB-4C86-8890-A55980A314F2
God vin, god ost, god prat

For en digg kveld jeg hadde i går, det ble god kveldsmat, “litt” chardonney og fine samtaler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blomster til vertinnen og gjestene

Nå har jeg endelig fått bestillt flybillett hjem, fredag 31. august flyr jeg til Gardemoen. For en rar følelse det kommer til å bli, jeg flytter fra Lofoten uten noen anelse om hvor ferden skal gå videre. Dette kan jo bli spennende..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

på hagesenteret i dag

I dag har jeg vært på hagesenteret, noe jeg blir å være resten av uken. Veldig fint å få jobbe med litt busker, planter og trær.I kveld jobber jeg på Himmel & Havn og det blir stas fordi vi har ny meny! Jeg sørger for å virkelig sette pris på de siste vaktene jeg har. Aller siste vakt blir på onsdag neste uke, uff! Jeg har nemlig tatt meg litt fri for å få tid til å pakke, vaske et tonn med klær og såklart vaske ned hybelen. Sånne koselige ting.

 

 

Leave a Reply