Brillefin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Always picking flowers

Hei!

Jeg har vært å plukket litt blomster i dag, som vanlig! I dag skal jeg på kveldsbesøk til Britt Jorunn, det blir nok bra koselig. Derfor har jeg tatt med meg både blomster, vin og ett rosentre. Har tenkt lenge på hva jeg kan gi i avskjedsgave, men så kom det til meg når jeg stirret på noen vakre Aloha roser på hagesenteret i dag. Noe som de får igjen og igjen burde vel være en god gave? Derfor venter det et nydelig og duftende rosentre til Britt Jorunn i skrivende stund. Hun er et av de fineste menneskene jeg har møtt her oppe i Lofoten, hun har gitt meg så mye. Mye lærdom, mye erfaringer og gode minner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg finner viltvoksende blomster så blir jeg helt i lykkerus. Minner om da jeg var barn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elsker å være ute i naturen

Hva ellers? Jo, jeg har hentet briller i dag. Jeg har ikke hatt briller på en evig stund, men jeg var hos Strauman optikk på Lofotesenteret for en uke siden og prøvde på noen briller som satt overraskende bra på. Det sitter litt inne å bruke briller, egentlig liker jeg det ikke i det hele tatt. Jeg begynte å bruke briller på ungdomsskolen, noe som ikke akkurat var en god tid for å endre på utseendet ufrivillig. Jeg ble mobbet mye gjennom de årene, derfor er ikke briller min favoritt ting. Men nå har jeg ett par fine briller som jeg skal begynne å bruke. Tiden har leget noen sår og selvtilliten har fått seg et par hakk siden den tid. Bilder av brillene kommer når jeg får mannet meg opp til det, hehe.

Ha en fin kveld, her blir det latter og vin.

 

 

 

Leave a Reply