Litt helg enda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse gamle rorbuene minner meg om de gangene jeg gikk gjennom bryggene i Bergen

Hei og god mandag.

Dagen startet rolig på hagesenteret hvor det har vært en rolig mandag med vasking og podcast på øret. Jeg elsker rolige mårninger med noe godt på øret, det er så chill. Gleder meg til å sette i gang med joggingen igjen, da skal det bli heftig med podcasts. Ellers så hadde jeg en liten spasertur med Adrian, han knipset med kameraet mens jeg plukket blomster.  Det var utrolig hyggelig og det er lenge siden jeg har ledd så mye på så kort tid. Adrian er en dyktig fotograf fra Lofoten med spesialisering innenfor bryllup, sjekk ut hans instagram: castillo.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nydelig steming på Himmel & Havn i dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sol og regn

Resten av dagen har jeg fri og det er godt å få puste litt. Nå skal jeg kjøre til Moskenes for å hente opp Jazbel. Senere blir det vin og prat, kos!

Bilder av brudearbeidene kommer snart 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply