Bryllupsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ridderspore, geiterams

Hey.

For en uke det har vært, tiden går så fort. Kanskje på tide å bestille flybillett hjem? Joda, skal gjøre det nå.

P1010045.JPG

Blomster til bordene

Da var alt av brudearbeider laget og levert, det var ekstra fint å få se både brud og brudgom før vielsen. Det er så rart å se 2 unge mennesker gjøre seg klar til å gifte seg. De er begge på min alder og har funnet kjærligheten hos hverandre. Det er vakkert å se og jeg sitter igjen med mye beundring. Ønsker dere all lykke og kjærlighet videre i livet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt solskinn i fjeset

Ellers? Jeg er trøtt, sliten og lei meg. Jeg lengter etter å trene, puste og få være alene. Jeg elsker å være alene, men siden jeg bare har noen få uker igjen så vil jeg helst bruke tiden jeg har ledig til å være med de herlige menneskene som bor her oppe. Savnet kommer til å bli stort og bare tanken av det presser tårene frem.

Nei, nå skal hode få lufte seg med en fjelltur. Senere blir det noe så spennende som å skure dusjen og så komme seg på jobb. Dette blir min nest siste jobbhelg på Himmel & Havn.

 

 

 

Leave a Reply