Sensommerbryllup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

when at work

God onsdag, nei tirsdag mener jeg.

I dag har vært en fin dag på jobb. Endelig er alle tilbake fra ferie og det er godt å komme tilbake til normalen i butikken. Denne uken er litt spesiell fordi på fredag skal jeg lage en brudebukett til Gro som skal gifte seg med vår egen kokk, Henning. Det blir stor stas og forberdelsene er godt i gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

corsagenåler, garn, snittekniv, bast, florateip og ståltråd

Litt utstyr må man ha når man lager brudearbeider. Det skal være brudebukett, en krans, mange corsager og til og med litt blomster til brudgommen. I tillegg skal lokalet pyntes opp med mye håndplukkede blomster, det blir nok en vakker fest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varme farger

Blomstene skal bestå av litt kjøpt og litt plukket. Høstingen skjer senere denne uken hvor jeg blant annet skal få forsyne meg av Tiril og Stians rosenbusk. En blomsterdekoratørs drøm!

Nå skal jeg på hagevandring med brura selv, fin tirsdag.

 

 

 

 

Leave a Reply