Bloggerne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg ser litt på bloggerne

God kveld!

Endelig kveldsfri og det er litt chill med tanke på at jeg normalt jobber 14-timers stortsett hele uka. Kvelden har gått til så mye som klessvask, visning og grising. Ja, jeg lagde mat og da blir det mye gris. Det er jo derfor jeg generelt lager lite mat, jeg kan det jo ikke, hehe. Men uansett så satte jeg på “bloggerne” under middagen og det var jo selvfølgelig en sånn episode som fikk krana til å åpne seg.

Er det bare meg eller finnes det flere der ute som begynner å grine hver gang det er noe trist på TV? I episoden jeg så på så handlet det om Julianne og Ulrik (fra Pilotfrue-bloggen) som skulle teste seg enda en gang etter et prøverørsforsøk. De var så lykkelige når de fant ut at de var gravide og så mister de det etter 3 dager? What? Jeg hulket som bare det når jeg så det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

noen ganger er det godt å gråte

Jeg vet ikke om det er stoffskifte (jeg har lavt stoffskifte) som gjør meg så emosjonell, men jeg synes det er fint å kunne være emosjonell. Det plager meg ikke i det hele tatt, noen ganger er det fint å gråte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For de av dere som leser dette så skal dere vite at jeg er veldig glad og optimistisk ellers, hehe. Jeg smiler til meg selv i speilet ofte, og det er ikke fordi jeg er en sjølvdigger, det er fordi jeg er så takknemmelig. Jeg er heldig.

 

 

 

Leave a Reply