Nu har du mæ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg pleide å like å høre på Sondre Justad, men nå er jeg lei. Spesielt er det én sang som får meg til å holde pusten. Dere vet den forelskelsen man hadde en gang, den som gav deg sommerfugler og lykkefølelse helt uten grunn? Man har selvfølgelig én sang man hørte mye på under denne perioden. For meg var det “Nu har du mæ” med Sondre Justad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var mye spenning i luften og ubesvarte spørsmål. For meg var det mye venting, venting på bekreftelse, venting på å få vite om vedkommende ville det samme.

Så kom denne sangen i et pling på messenger. Det stod “hør på han”. Det var sangen som skulle legge grunnlaget for en forelskelse som ikke var gjensidig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt gjemt, litt glemt og litt fortrengt

Forelskelsen er litt gjemt, litt glemt og litt fortrengt. Nå og da kommer litt kjærlighetssorg og det får vel være greit.

Livet.

 

 

 

Leave a Reply