Jeg tenker mye

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kaldt igjen

Hey.

Så nå er det kaldt i Lofoten igjen og man bør vel egentlig være takknemlig for de 3-4 dagene med gode varmegrader vi fikk i sommer? Det har vel sin pris å få bo på et av verdenes vakreste steder.

Jeg tenker litt på hva som skjer med meg fremover. Jeg har ingen konkrete planer, ingen. Begge arbeidskontraktene mine går ut den 31. august, leieavtalen min går ut og leiebilen skal leveres inn. Straks bestiller jeg en flybilett til Oslo også. Er det lov å komme gråtende tilbake til Lofoten om England ikke stod til forventingene? hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geitrams, astrantia, foxglove, hundekjeks, baptisia, tistel og strå

Neida, jeg vet at jeg kommer til å trives hvor hen jeg drar. Jeg søker alltid etter det som gjør meg godt og unngår det som ikke gagner meg, jeg kommer til å klare meg fint. Jeg tror mye av tankene om dagen skyldes at jeg trives så alt for godt her i Lofoten. Hva er det med disse menneskene og dette stedet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg elsker revebjelle, spesielt når jeg finner den viltvoksende

Det ordner seg nok.

 

 

 

 

Leave a Reply