En hel dag med hu her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

when in Lofoten

Etter fuktig kveld med prosecco i går var det veldig deilig å ta den helt chill i dag. Jeg har tilbragt hele dagen med Joanna og det har vært så avslappende. Vi stod opp i 12 tiden, spiste en digg frokost og etter det satt vi oss i bilen. Vi tok med oss snacks og kaffe og bega oss ut på en søndagstur. Superchill.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi dro til Eggum for å se oss rundt siden jeg enda ikke har vært her, veldig sjarmerende sted. Jeg tok av skoene og gikk barbeint i sanden. Senere ble det en klassisk søndagskveld med kebab og film, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

barbeint

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg er glad jeg har så gode venner

I går mens jeg pratet med Joanna så fikk jeg et lite bilde i hodet, litt merkelig hvordan ting bare dukker opp?  Vel uansett, vi satt begge på en benk i en park med hvert vårt lille barn. Gleder meg til den tiden kommer.

 

 

 

Leave a Reply