Jeg flyttet ikke opp hit for kjærlighet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

søringer

Svært ofte får jeg spørsmål om hvorfor jeg har flyttet hit. Hvordan endte jeg opp her i Lofoten? Spesielt er det “søringene” som undrer mest. De konkluderer av og til med at det må ha vært en barsk nordlending som dro meg opp hit. Den gang ei dessverre.

Jeg var på et lite påskebesøk her i fjor hvor jeg hjalp Himmel & Havn med å finne viner til menyen. Der traff jeg verdens herligste dame som er eier av stedet og man kan vel si at hun hjalp meg med å bli litt sjarmert av Lofoten. Helt uten noen tanker og forutsetninger spurte jeg Britt Jorunn om hun ikke trengte litt hjelp i høysesongen som kom. Jeg husker hun reagerte litt overrasket og sa noe som “E du seriøs”? Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

plutselig så bi du væranes her

Sommerjobben som kun skulle vare i noen måneder ble til et helt år. De sa det til og med til meg: “plutselig så bi du væranes her”. Ble vist det og for ett år jeg har hatt.

Kjærligheten bragte meg ikke til Lofoten, men Lofoten gav meg kjærlighet. Lofoten kommer alltid til å forbli i mitt hjerte. Dette er et sted som har gitt meg så mange ekte og varme minner. Menneskene, naturen og atmosfæren er ikke lik noe annet i verden. Jeg elsker dette stedet.

 

 

 

Leave a Reply