Mine mål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

har alltid noen mål på lur

Akkurat nå så henger det en håndfull med A4 sider med ulike mål på badet mitt.  Ark som er revet ut av en rutete kladdebok. Målene er skrevet med rød tusj og jeg ser målene mine hver eneste dag. Når jeg pusser tennene, når jeg sitter på do og når jeg grer håret. Jeg blir daglig påminnet om det som er viktig for meg, noe som gjør meg fokusert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kan jeg bare få si at jeg digger omslagskjoler

Så her er mine mål akkurat nå, helt usensurert:

  1. Jeg skal bli en influencer, første step er å nå 10.000 følgere, deretter 1 million (Jeg har 384 følgere i dette øyeblikk, har en “liten” jobb foran meg men den er ikke uoverkommelig, utfordringer er jo gøy).

  2. Hjelpe & inspirere, ja jeg vil finne en måte å hjelpe unge mennesker. Jeg har en liten drøm om å drive et sted hvor unge mennesker som trenger å finne seg selv kan komme dit. Kanskje kan jeg vise frem blomstenes magiske verden? Kanskje jeg starter egen blomsterproduksjon hvor det stedet kan være et fristed for andre? En botanisk hage hvor mennesker kan komme i harmoni og balanse, finne seg selv og bli fri for bekymringer?

  3. Å finne kjærligheten uten å miste meg selv. Okei så har jeg kanskje kun hatt 2 forhold i mitt liv, men ved hvert av disse forholdene så har jeg følt at jeg har mistet mitt eget fokus på livet. Alle drømmer og ambisjoner ble bare lagt til side og sånn vil jeg ikke ha det. Jeg ønsker å finne kjærlighet med noen som gjør meg til et bedre menneske. Noen som støtter, gir råd og pusher. Når det er sagt så har jeg det ikke travelt. Vi tar en chill-pill please.

  4. Lære flere språk, oh yees! Jeg synes språk er kjempe spennende og jeg har veldig lyst til å bo i flere land for å lære meg språk. Learning by doing vettu.

  5. Utvikle meg selv til å bli et bedre og mer reflektert menneske. Selvutvikling er så uendelig viktig, derfor hører jeg for eksempel mye på podcasts! Jeg ønsker også å bli mer som min Mormor, hun er en av mine kjæreste forbilder. Hun tenker på alle andre enn seg selv og gjør alt. Mormor <3

  6. Å samle hele familien under ett bord. Jeg er vokst opp i en middels stor familie og under den tiden har vi hatt mange bursdager og middager sammen. Det eneste som har plaget meg i alle år er at vi har vært så mange og aldri fått ordentlig plass rundt et bord. Mormor og Besses hus har ikke vært det største, så vi har hatt både  barnebord, stuebord, kjøkkenbord og middagsbord i bruk under en samling. En liten barndomsdrøm er derfor å kunne ha muligheten til å samle alle sammen rundt et bord, under et måltid.

  7. HELSE! Jeg har vært flink til å trene det siste året men det hjelper ikke mye når kostholdet ikke er det beste. Målet for høsten er å ha et bedre fokus på å spise mer grønt og ikke minst miljøvennlig. Jeg gleder meg veldig til å begynne med yoga når jobbonanzaen er over for i sommer.

  8. Utvikle & lære om håndtverksfaget mitt. Jepp, lære flere teknikker, tilegne meg mer kunnskap og bli god! Akkurat nå driver jeg å spekulerer i om jeg skal jobbe gratis for arbeidserfaring rundt om i verden. Gå fra blomsterbutikk til blomsterbutikk og bare lære masse! Kanskje gjør jeg det i noen månder i høst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var de målene jeg har for øyeblikket. Hva er dine mål? Nå skal jeg på dagens andre vakt for å servere litt fersk fesk og vin.Vi snakkes.

 

 

 

2 thoughts on “Mine mål

Leave a Reply