Lofoten right now

38036932_10160574020855117_1432250526677860352_n

at the beach

Altså, 28 grader og sol i Lofoten? Helt greit og ja takk til flere dager som dette. Havet har kanskje ikke 20 grader, men vi overlever vel det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

i badedrakten

Søndagen ble tilbragt på stranden med godt selskap før kveldsvakten startet. Vakten begynte rolig men endte sent pågrunn av mange sene middagsgjester, det er tydelig at mange har ferie og er våken lengre. Du vet det er fellesferie når restauranten fylles opp med gjester på en søndag.

Denne uken blir like full som forrige, doble vakter med unntak av 2 dager. Det blir faktisk lørdagskvelden fri, da skal jeg og Joanna finne på noe lurt. Kanskje ut på eventyr?

Ellers? Dagene går i ett men jeg prøver å få oversatt CVèn min til engelsk, kanskje kjekt om man skal finne en jobb i utlandet. En jobbsøknad jobbes det også med, tenkte å legge den ut her på bloggen, må bare ta et par grammatikk runder med meg selv først, hehe.

Nå er det straks jobb og muligens bytting av leiebilen. Håndtaket på førersiden har lagt seg i lås (igjen) og jeg må derfor prestere å klatre inn på passasjersiden hver gang. Så vet du det du som skikket så iherdig på meg istad utenfor Bunnpris.

Ses!

 

 

 

Leave a Reply