Heey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

litt mye farger

Tiden går så innmari fort, snart er det jo august. Selv om jeg nesten ikke rekker å spise eller sove om dagen så nyter jeg litt at tiden går så fort. Det går fortere til jeg får besøkt familien og fortere til England.

I går plukket jeg masse fine blomster rundt omkring, det vokser så uendelig mye fint her i Lofoten. Litt plukket i hage og litt plukket ute i naturen. Alt fra tistler, lupiner, astilbe, pioner til astrantia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

endelig fredag

I dag har vært en god dag. Helgens brudebukett er laget og jeg gleder meg masse til bruden får se den i morgen. Nå venter dagens andre vakt, blomstene byttes ut med en vinåpner og masse sjarm.

Håper du får en digg fredag 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply