Jeg liker jenter også

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jepp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ut av skapet

Det siste året har jeg fortalt nære og kjære at jeg ikke bare liker menn. Noen har jeg enda ikke fortalt, det er kanskje fordi jeg er litt redd reaksjonen deres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg liker jenter

Fra den dagen jeg begynte å like jenter så tror jeg ikke jeg var helt bevisst på hva som foregikk. Det gikk opp for meg litt senere at jeg kanskje ikke var så hetrofil som jeg trodde.

Jeg liker ikke å kategorisere følelser og tiltrekning, derfor har jeg ikke noe særlig lyst til å kalle meg noe som helst. Må man ha et navn for alt? Jeg vet hva min greie er, jeg tiltrekkes av personlighet uavhengig av kjønn. Okei, så er dette hva man kaller panfil, men spiller det noen rolle? Jeg har aldri hatt et behov for å “komme ut av skapet” men jeg gjør det fordi det er så viktig å vise at det er greit å være seg selv. Dessverre så finnes det fortsatt mye negativ stigma mot homofili og det er ikke greit. Kjærlighet er kjærlighet.

Sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg kommer til å elske den jeg vil, uavhengig av kjønn

Besse, jeg vet at homofili ikke er forenelig med kristen tro, men jeg tror Gud elsker meg uansett.

 

 

 

Leave a Reply