Friday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

in my street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeg er forresten helt frelst av Bytimo`s sommerkjoler

Jeg hadde ikke forventet mer sol, men nå er det jammen meg 16 grader og blå himmel. Digg.

I dag har jeg laget noe så spennende som en brudebukett! Bruden fikk tilsendt et bilde og ble veldig glad, håper hun blir like glad når hun får den i morgen! Jeg tror jeg er like emosjonell som bruden, mulig jeg blir litt forelsket i tanken av å være forelsket. Hei Marie, hvordan går det med singellivet om dagen? Joda, gleder meg jo litt til å bli sjekket opp av høye og mørke engelskmenn til høsten. Hehe.

Ellers? Skikket litt nøye på kroppen min i speilet i dag (som sikker alle andre gjør) og konkluderte med at rompen min ikke er den mest spretne av de alle og cellulitter finnes det godt av. Jeg fant også ut mens jeg stod å studerte meg selv at jeg har lyst til å starte et mer grønnere og sunnere kosthold. Akkurat nå så spiser jeg det som er mest lettvint i og med at jeg kun har 2,5 time pause om dagen, ellers jobber jeg jo. Jeg spiser ikke mega usunt, men det kunne nok ha vært mindre sukker. Derfor lover jeg meg selv et større helsefokus fra høsten av.

Men vet dere hva annet jeg tenkte mens jeg stod å skikket på meg selv? At jeg er fin og at jeg er glad jeg har slike tanker om meg selv. Noe så klisje som å elske seg selv er faktisk litt viktig ass.

Nå venter neste vakt i dag. Satser på en deilig vakt med ferierende gjester, litt bobler og fersk fisk.

 

 

 

Leave a Reply