Ny kunnskap hver dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

elsker disse slitte nausta

God kveld.

I dag har vært en fin dag. Jeg startet dagen med å jobbe på hagesenteret som Vestvågøy Blomster er en del av. Det er deilig med litt variasjon i hverdagen og spesielt fint er det å jobbe med alt som gror. Læringskurven er alltid bratt når jeg er der og jeg får blant annet mer kunnskap om gjødsling, hekkeplanting og hardførhet for hver dag som går. Kanskje er det håp for at jeg skal få til en egen drømmehage en gang, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ved lunsjtid i dag så gjorde jeg noe veldig spennende, jeg leverte banneren min til stedet den skal henges opp. I morgen vil den forhåpentligvis synes for alle som strømmer inn gjennom Leknes, hehe. Litt skremmende, men samtidig litt spennende. Jo flere følgere jeg får, jo mer blomster kan jeg jo vise på bloggen! Høres sikkert veldig logisk ut, men for meg så er det akkurat det. Mitt mål er jo å kunne markedsføre planter og ferske blomster via sosiale medier. Det skjer jo innen skjønnhet, mote og trening, hvorfor da ikke i blomsterbransjen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ha mål og tro på deg selv, please?

Vel, nok om meg og mine mål. I morgen venter en ny dag på hagesenteret. Kom innom så skal jeg i hvertfall late som om jeg har full peiling på hageredskapene.

Vi snakkes.

 

 

 

Leave a Reply