Jeg gråt foran en politimann i går

184CBCD8-ED98-411C-9AD8-2CF604BEAA2B.jpeg

Nå er jeg endelig på plass i Harstad og det er så varmt for hjertet å være hos familie. Dere kan jo tro at jeg savner de i sør også. Det går i nordnorsk om dagan, stakkars de nordlendingene som må ha med en språkforvirret søring. Jeg kan bare ikke noe for at jeg switcher, sorry.

C84DB215-8422-4AC1-8C79-74EF3163A647

jeg kjørte for fort

Etter jobb i går så skulle jeg bytte leiebil fordi jeg skulle hit til Harstad. Jeg fant bilen (etter lang leting) og kjørte i full fart fordi jeg skulle rekke neste jobb. Det ble dessverre litt for kjapt for jeg ble nemlig tatt i fartskontroll. Det var en utrolig kjip opplevelse, jeg har jo aldri blitt stoppet før. Jeg kjørte i 86, men de trakk meg til 84 km i timen, uansett ikke bra i en 60-sone.. Det var like før jeg mistet førerkortet.

Politimannen som stoppet meg var veldig klar og alvorlig. Jeg fikk en klekkelig bot på 8500kr som gjorde at jeg ikke klarte å holde meg. Tårene presset på å det kom etterhvert en foss. Jeg hulket og hyperventilerte rett foran politimannen. Politimannen ble selvfølgelig ydmyk og sa «så så, det går nok bra». Mellom hyperventilering og hulking klarte jeg å få fram litt latter. Jeg tror jeg lo av meg selv. Det var ikke akkurat kjempe lett å blåse i røret når han skulle sjekke promillen for å si det sånn.

Jeg tror jeg braste i gråt fordi det var et lite sjokk på mange måter. Så mange tanker braste inn i hodet på engang. Hvordan kunne jeg være så dum? Tenk om jeg hadde kjørt på noen, krasjet i en bil eller havnet i en eller annen ulykke. Jeg har egentlig ventet på at denne karmaen skulle komme, det er jo ikke akkurat første gang jeg har kjørt litt for fort.

Uansett, hele situasjonen satte en stuck i meg og jeg har fulgt fartsgrensen siden.

67502301-4B75-4488-9F94-90A3E53D3EFF.jpeg

det satte en stuck i meg

Det er vel greit at man ikke er ferdig utlært i en alder av 27?

 

 

 

One thought on “Jeg gråt foran en politimann i går

  1. Pingback: Ei litta bulk

Leave a Reply