Rutiner

0E8880C9-6971-4197-AD51-2A32929D12A3

Et av mine mål for 2018 var å begynne å jogge, men først måtte jeg begynne å like det. Jeg startet året med å tvinge meg ut på asfalten i snø og vind. Etter nesten et halvt år i forveien med mye fjellturer har formen og kondisjonen virkelig fått seg noen hakk. Joggingen i våres ble derfor ikke så ille som jeg tenkte. Nå jogger jeg 2-3 ganger i uka, enten på ettermiddagen og kvelden. Jeg har hatt utrolig lyst til å starte dagen med en joggetur, men når man er ferdig på jobb 02:00 dagen før så er det ikke alltid like lett å stå opp 06:30. MEN i dag stod jeg opp tidlig før jobb og jogget. Det var tyngre enn vanlig, men det var kanskje bare hodet mitt som ikke ville jogge så tidlig. Uansett, I did It.

Rutiner, rutiner og rutiner. Skal man virkelig oppnå noe så må man legge inn mye hardt arbeid og gode rutiner.

2 thoughts on “Rutiner

Leave a Reply