Barndomsminner

45B58819-AF65-4A57-B1BE-94C78D02E701

mobilbilde

I barndommen kan jeg huske at vi var mye ute å lekte i skogen. Vi bodde jo i naturskjønne omgivelser med skogen som nærmeste nabo. Meg og småsøsknene mine ble alltid «jaget» ut istedet for å sitte inne å se på tv. Jeg husker at jeg syntes det var litt kjedelig til tider, men jeg var stort sett blid så fort jeg fikk løpe fritt i skogen å la fantasien ta over. I dag er jeg så utrolig takknemmelig for at det var sånn hjemme hos oss. Jeg elsker å være ute i naturen, det er jo balsam for sjelen. Jeg har alltid vært en kreativ sjel og ville heller tegne enn å skrive på barneskolen. Det å ha vært mye ute i naturen har nok gjort sitt for kreativiteten og den lekne lysten jeg har til å dra ut på skattejakt etter ville vekster.

DCDB9245-97DA-41A2-9DCF-48CE89015DE1

håndplukket er alltid best

Håper alle har en nydelig kveld.

Leave a Reply