I blant får jeg til en klessvask

CDF8641C-E363-4783-940E-0A40340E3967

oppussing

Dagene går virkelig i ett, noe som er ganske gøy. Jeg rekker å sove litt, av og til spise og en gang i blant får jeg til en klesvask. Det har vel sin sjarm av å være stamkunde på Lofotens eneste Lindex butikk hver gang jeg har gått tom for undertøy. Heldigvis har jeg vasket litt klær nå.

C135DE22-BBB9-464F-81F6-BEF6CAE3042D

I dag er dag 2 med malerarbeid i blomsterbutikken. Det er så fint å få kunne være med på en forandring. Nye tider og trender krever jo nettopp det. Jeg er faktisk en av de som liker å male. Jeg er ikke veldig flink til å kante men jeg maler passe fort. Ulempen er vel kanskje at jeg blir å servere hvakjøtt med flekkete malingsfingre senere på jobb i dag. Men fortvil ikke, restaurantgjestene blir nok å velte seg i mitt strålende humør uansett.

Ville bare si jeg er litt glad og takknemmelig i dag. Det var egentlig det.

Leave a Reply